Scroll

Door onze uitgebreide kaart kun je bij ons ieder moment van de dag binnenlopen om een hapje te eten. Door te werken met de beste producten kunnen wij onze gasten de lekkerste gerechten voorschotelen. Deze producten komen van gespecialeerde leveranciers. Onze keukenbrigrade zorgt uiteindelijk voor een heerlijk eindresultaat. Eet smakelijk!

Scroll

Onze wijnen zijn een selectie van zowel traditionele landen als de Nieuwe Wereld in diverse prijscategorieen. Veel van onze wijnen en champagnes worden ook per glas geschonken. Daarnaast hebben wij een selectie gemaakt van onze favoriete Gins. Kortom voor ieder wat wils. Proost!

Scroll

Eén van de best bewaarde geheimen van Rotterdam... Zodra je onze cocktailbar binnen stapt bevind je je in een warme, vintage en trendy bar. De cocktails worden bereidt door onze cocktailshakers die constant op zoek zijn naar vernieuwing. Zij experimenteren met allerlei ingrediënten om de lekkerste cocktails te maken. De cocktails variëren van de klassiekers zoals een pornstar martini tot een tikibanditi. Welke cocktail je ook besteld, de jongens achter de bar maken overal een show van.

Scroll
Vind ons leuk op FacebookInstagram ons
Vind ons leuk op FacebookInstagram ons